Succes in stijl
In 3 stappen meer zakelijk succes met kleding, kleur en stijl
Je hebt maar één kans om een goede eerste zakelijke indruk te maken. Kleding, kleur en stijl hebben daarop een belangrijke invloed. Maakt u daarbij de juiste keuzes?

Door aandacht te besteden aan je uiterlijk voel je je zelfverzekerder. Onbetaalbaar zijn de voordelen van een representatieve uitstraling! Uit onderzoek blijkt dat ondernemers en medewerkers regelmatig twijfelen over hun persoonlijke uitstraling. Je herkent vast wel vragen als: “Vind je dat wat ik nu draag zo kan?” en “Wat moet ik bij zo’n gelegenheid aan?” en “Past die kleur en het model wel bij mij?”. Kleding communiceert non-verbaal! Het effect van je keuze is soms erg groot.

Doelstelling
In deze workshop leer je met welke kleding, kleur en stijl je meer (zakelijk) succes hebt. Je bent na afloop zekerder bij keuzes die je moet maken.

Programma
Tijdens de workshop worden de verschillende stijlen besproken met de deelnemers. Je krijgt persoonlijk advies. Onderwerpen zijn o.a.:

Je uitstraling
Hoe kom ik over en hoe wil ik overkomen?
Kleding
Kleur
Stijl
Dresscodes
Deelnemers
De workshop is bestemd voor ondernemers en medewerkers (m/v) die meer willen weten over stijl, kleur en kleding in uiteenlopende situaties.

Trainingsgroepen
MKB Cursus & Training verzorgt deze workshop desgewenst ook voor groepen. De workshop wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het best schikt.

Aantal dagdelen en prijs
De workshop Succes in stijl bestaat uit 1 dagdeel van circa 2,5 uur.
De prijs per deelnemer is € 97,- voor leden van MKB-Nederland en € 109,- voor niet-leden. Dit bedrag is exclusief BTW en een bijdrage van € 7,50 arrangementskosten.

Informatie
Heeft u nog vragen over deze training, dan kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon (015) 219 13 90.