De koffersessie bij “Succes in stijl” was voor mij een goede gelegenheid om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn om mezelf weer eens goed op de kaart te zetten. Ik heb bewust gekozen om dit bij Annelies van Mourik te doen omdat ik al eerder van haar een kleuradvies heb gehad. Ik ben een werkende moeder en heb weinig tijd om te winkelen. Daarnaast vind ik het ook moeilijk om de juiste keuzes te maken in het ruime aanbod van kleding. Daarom heb ik Annelies benaderd om mij hierbij te helpen. Ze biedt diverse mogelijkheden aan voor advisering maar ik heb gekozen voor “de koffersessie”.
De sessie wordt gestart met een interview waarin gevraagd wordt waar je voorkeur naar uitgaat en waar je jezelf het meest prettig in voelt. Het resultaat moet natuurlijk wel bij je passen. Daarna wordt er een keuze gemaakt uit enkele kledingstukken die je meeneemt of in je kast hangen. Annelies bekijkt de kleding en maakt hier diverse combinaties van. Het mooie hiervan is dat dit combinaties zijn waar je zelf niet aan denkt omdat de kledingstukken al wat langer in je kast hangen of ze zijn als set aangeschaft en een deel past niet meer of vind je niet meer zo leuk. Tevens worden er diverse tips gegeven over de details waar je rekening mee moet houden betreffende je figuur. Daarna komt het passen, en wat voor mij ook heel belangrijk was, het compleet maken met accessoires zoals sieraden, schoenen en shawls. Ter afsluiting worden de diverse combinaties op de foto gezet en toegelicht. Je ziet op de foto’s gelijk het verschil en omdat het bestaande kledingstukken zijn kun je er direct mee aan de slag.
Het is dus zeker de moeite waard om contact op te nemen met Succes in Stijl want het voorkomt verkeerde aankopen in de winkel, bespaart mij geld doordat ik kleding opnieuw ben gaan dragen en het belangrijkste van alles is dat ik mezelf zelfverzekerder voel. Daarnaast wordt het winkelen efficiënter omdat je weet waar je op moet letten en hierdoor de keuze voor kledingstukken makkelijker wordt.

Carla van Mourik
Geldermalsen